A sorozat legnagyobb rajtját produkálta a Steamen a Like a Dragon: Infinite Wealth

  • Írta: zoenn
  • 2024. január 26.
  • Hír
Link másolása
A Sega bonthatja a pezsgőt, hiszen ma jelent meg a Like a Dragon: Infinite Wealth, a PC-s verzió máris rekordokat döntöget a Valve rendszerében. A széria legjobb nyitányával rukkolt elő a játék 38 ezer egyidejű játékossal.

Ma jelent meg a Like a Dragon: Infinite Wealth, máris elképesztő sikereket könyvelhet el. Nem csupán a széleskörű kritikai elismerést kapott a Yakuza-sorozat legújabb darabja, a játékosok is egyből rávetették magukat. Elég csak vetnünk egy pillantást a steames teljesítményére!

A SteamDB szerint a Like a Dragon: Infinite Wealth 34344 fővel tetőzött az egyidejűleg jelenlévő játékosszám, ami rekord, hiszen az eddig csúcstartó a Like a Dragon Gaiden: The Man Who Erased volt 13,7 ezer fővel, őt követte a Yakuza: Like a Dragon 9,5 ezer játékossal, míg a Like a Dragon: Ishin! 8,4 ezer felhasználót mozgatott meg egyszerre.

Ez már csak azért is szép eredmény a Sega részéről, mivel a frencsájz csak pár éve van jelen a Steamen, ám így is gyorsan kiépített egy nagy és jelentős rajongótábort maga köré, amit az Infinite Wealth csak tovább bővített. Ami az eladásokat illeti, arra sem lehet panasz: a platform globális toplistáján jelenleg a negyedik helyen áll a vele egy napon megjelent Palworld, Enshrouded és a Tekken 8 mögött.

Like a Dragon: Infinite Wealthről irt tesztünket mindenképp érdemes átnyálazni, hiszen mi is kiemeltük, hogy nagyobb, hosszabb és tartalmasabb is, mint bármelyik rész a sorozatban eddig.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...