Háromféle stílusban játszhatjuk végig a Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2-t

  • Írta: zoenn
  • 2024. január 26.
  • Hír
Link másolása
A The Chinese Room egy új fejlesztői naplót adott ki a Bloodlines 2-höz, amit egy "zsigeri, magával ragadó" harcrendszerrel vértezik fel. Mindez háromféle játékstílust takar, a kattintás után kiderül, melyek ezek!

Alex Skidmore, a játék kreatív rendezője szerint a Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2-ben olyan akcióélményt teremtenek, amely felveheti a verseny a modern címekkel. Legalábbis ez derült ki a stúdió legújabb fejlesztői naplójából a hivatalos oldalon. Háromféle játékstílusra számíthatnak a rajongók.

A Strategic Stalker azoknak szól, akik a Dishonoredet tekintik alapnak, azaz elsősorban a besurranásra és a meglepetés erejére támaszkodnak. Lehetőleg hangtalanul intézik el az ellenfelek, és előszeretettel alkalmazzák az "üss és fuss" taktikát.

Az Action Brawler leginkább a közelharc szerelmeseinek szól, referenciaként a God of War-sorozatot, az Elden Ringet és a Middle-earth: Shadow of Mordort hozták fel a srácok. A Brujah klán tagjai a legügyesebbek a bunyóban, és a tömeg irányítását sem vetik meg. Ez a két stílus azonban csupán a szélsőségek, bármikor keverhetjük és párosíthatjuk őket tetszés szerint vagy a hangulatunktól függően.

A Narrative Adventurer azok számára készül, akik inkább a történetre összpontosítanának, semmint a harcra. Oké, ők is részt vehetnek izgalmas csatákban, de nem kell belemélyedniük túlzottan a mechanikába, hiszen a sztori és a karakterek fontosabbak nekik, ugye.

A bonyolultság helyett inkább a belemerülést segíti az irányítási rendszer is, hiszen egyszerű sémával vértezik fel a Bloodlines 2-t. A játékosok egyszerre négy képességet használhatnak, melyek külön hozzá lesznek rendelve a kontroller megfelelő gombjaihoz.

A The Chinese Room elárulta, hogy január 31-én egy új gameplay előzetest adnak ki, és végre részletekbe menő betekintést nyerhetünk a 2024 őszén megjelenő játékba.

3.
3.
DragonBleacPiece
az leszek amelyikben a legtöbb varázslás van, mint annó nemtom kb 20 éve az 1-ben
2.
2.
crytek
Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2 - Extended Gameplay Reveal

https://www.youtube.com/watch?v=HwhvfH-Ij8Q
1.
1.
Shao Kahn
Bárcsak lenne benne third person nézet! Ahogy az Elder Scrolls Skyrimben is lehetett választani. Akkor tutira megvenném!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...