Új küldetése van a Helldivers II játékosainak

  • Írta: osan
  • 2024. május 8.
  • Érdekesség
Link másolása
A PSN-fiókok és a negatív „review bombing” után most ismét összefognak a Helldivers II játékosai, ezúttal magával az Arrowhead stúdiójával mennek szembe, hogy egy korábban kirúgott közösségi menedzsert juttassanak vissza pozíciójába.

„Spitz” közösségi menedzsert akkor rúgták ki, mikor a PC-játékosok kiakadtak a PSN-fiókok kötelező összekapcsolása miatt és ő erre Discordon csak tovább buzdította a negatív „review bombing” jelenségét – ugyan először próbálta rávenni a lelkes játékosokat, hogy értsék meg a helyzetet, de ez meddő volt. Azzal indokolta buzdítását, hogy a negatív visszajelzések és a visszatérítés csak előnyt biztosít a Sonyval (az ellen) folytatott tárgyalások során.

Általában nem jó ötlet, hogy arra buzdítsd az embereket, hogy hagyjanak negatív értékeléseket és kérjék vissza a pénzüket, ha az ember közösségi menedzser...” – mondta Spitz. Az Arrowhead stúdiója nem adott ki hivatalos közleményt.

A játékosok azonban új célt tűztek ki maguk elé, mégpedig, hogy Spitz visszakapja állását. Ezt aláírásokkal szeretnék elérni, a change.org oldalán 2500 aláírás van kitűzve, mint cél és a cikk írásakor 2188 ember már alá is írta a petíciót.

Mint tudjuk a PSN-fiókoktól visszalépett a Sony, a negatív értékelések már kezdenek visszacsapni pozitívba, sőt egy köpeny is kerülhet a játékba, ami az egész fiaskóra emlékezteti majd a játékosokat.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...