Júniusban jön Switchre a Gothic Classic Khorinis Saga

  • Írta: zoenn
  • 2024. május 8.
  • Megjelenés
Link másolása
A THQ Nordic az első két klasszikus Gothicot gyűjteményes formában is megjelenteti Switchre, amiből csak dobozos verzió lesz. A két játék együtt több mint 100 órányi tömény játékidőt kínál, és még a polcon is remekül mutat.

Kizárólag dobozos formában lesz elérhető 2024. június 27-én a Gothic Classic Khorinis Saga  Nintendo Switchre. A kollekció a Gothic Classic Editiont és a Gothic 2: Complete Editiont tartalmazza.

A két játék együtt tartalmas, több mint 100 órára rúgó játékidőt biztosít, ráadásul a második rész Night of the Raven kiegészítőjével még több kaland vár ránk. A pakk remek alkalom arra, hogy megismerjük a Piranha Bytes klasszikus RPG-it az első rész érkező remake-je előtt.

A Gothic Classic Khorinis Saga  40 eurós áron kerül forgalomba.

1.
1.
hedzsooo
Van az 1000 ora is ha valakinek nagyon bejonnek, en tavaly ismet vegigtoltam ezt az elso ket reszet PC-n, a Steamen is elerheto ingyenes teljes jatek (ami egy fullos mod 1ebkent), az Arcolos utan ! :D Kiraly mind a 2 resze barmelyik utat is valasztjuk a jatek soran! :) https://store.steampowered.com/app/1467450/The_Chronicles_Of_Myrtana_Archolos/

PC-n mondjuk (ott ugye nagy kepernyon jatszunk) nem art textura mod, + DX11 mod, ugy kevesbe kopottas a grafika
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...