A fejlesztőket is meglepte, hogy megjelent az Ultrawings 2 PS VR2-re

  • Írta: pandaril
  • 2024. január 27.
  • Megjelenés
Link másolása
Van, hogy egy fejlesztő vagy kiadó shadowdroppol egy játékot, meg van az, hogy még a készítők sem tudnak róla, hogy megjelent az alkotásuk egy új platformon.

Az Ultrawings 2 egy nyílt világú VR-játék, amelyben különböző repülőgépek pilótafülkéjében ülve járhatjuk be az eget, teljesíthetünk küldetéseket, de akár légi csatákba is bocsátkozhatunk. PC-n már 2022 októbere óta elérhető, a fejlesztő Bit Planet Games a PS VR2-es megjelenést is betervezte 2023 végére, azonban ez végül elmaradt.

Most viszont már elérhető a játék PlayStation 5-re. A csavar a dologban, hogy a fejlesztő és a kiadó Bit Planet Gamest is ugyan annyira meglepte a játék shadowdroppolása, mint a játékosokat. A stúdió X-oldala szerint nem így tervezték a játék megjelenését, a tervek között egy február 9-i megjelenés szerepelt. Természetesen, most már ez tárgytalan, a játék megjelent és megvásárolható.

A játékosok egyik első kérdése volt, hogy akkor most mi lesz a vásárlásukkal. A fejlesztők elmondása szerint az Ultrawings 2-t már nem fogják törölni a digitális boltból, a játék minden további nélkül élvezhető. Nem tisztázott, hogy esetleg a fejlesztők rontottak-e el valamit a játék feltöltésekor, vagy esetleg a Sonynál néztek be valamit, viszont meglátásuk szerint már kár ezen rugózni. A Bit Planet Games szerint a PlayStation Store-ba feltöltött verzió tartalmaz néhány apróbb hibát, amelyet egy day-one patch-csel orvosoltak volna... Szerencsére a javítást már feltöltötték a Sony rendszerébe és pár nap múlva elérhető lesz.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...