Béta fázisban elindult a Rainbow Six: Siege piactere

  • Írta: aronsz
  • 2024. január 31.
  • Korai verzió
Link másolása
A Ubisoft pár ember számára elérhetővé tette azt az online piacteret, ahol a játékhoz tartozó kiegészítőket lehet eladni és vásárolni. A régi játékosok örülhetnek, a mostani árakat nézve érdemes átnézni az inventorykat.

Bár a piacteret bárki megnézheti, kereskedni egyelőre csak páran tudnak. Valódi pénz helyett azonban R6 kreditekért lehet mind eladni, mind vásárolni. Azonban mivel a krediteket pénzért is meg lehet vásárolni, ezért nagyjából látható, hogy milyen áron mennek a különböző felszerelések.

A tesztelők egyelőre lelkesnek tűnnek, nem ritkák a 30, 60, sőt a 100 dollárnak megfelelő R6 kreditnyi tranzakciók sem. Nyilvánvalóan minél ritkább valami, annál nagyobb rá a kereslet és annál drágábban lehet beszerezni.

A leginkább keresett skinek közé tartoznak a Glacier széria darabjai, amelyek csak az első évben voltak elérhetők, még 2016-ban. A versenyeken beszerezhető kiegészítők a legdrágábbak, a 2018-as Six Invitational résztvevői számára osztott charmok 300 dollár feletti összegért (50 000 kredit), a 2019-es Six Invitational-höz kapcsolódó egyik fegyver skinért pedig valaki 600 dollárnak megfelelő kreditet számolt le.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...