A The Witcher felújított változata nem csak a látványba fog belenyúlni

  • Írta: osan
  • 2024. január 31.
  • Hír
Link másolása
Azt már rég tudni, hogy a Fool’s Theory az első Witcher-rész felújított változatán dolgozik, viszont most az is kiderült, hogy nem fognak kesztyűs kézzel bánni az alapanyaggal, és lesznek tartalmak, amiket megváltoztatnak, vagy egyszerűen csak kukáznak.

2007-ben kaptuk meg az első Witcher-játékot, vagyis 17 éve. Azóta sokat változott a világ és a játékipar is, emiatt érthető, hogy a stúdió vezérigazgatója, Jakub Rokosz így nyilatkozott az Edge-nek:

„...először is őszintén, reálisan meg kell néznünk, hogy mely részei a játéknak rosszak, elavultak és újra kell alkotni őket... azokat a részeket pedig, amik jók vagy egyszerűen alappillérei a játéknak, megtartjuk, feljavítjuk...”

Azt nem tisztázták, hogy mely aspektusok szorulnak javításra, vagy melyeket fognak kidobni. Több, mint valószínű, hogy a játék harcrendszeréhez hozzá fognak nyúlni, de nem lepődnénk meg, ha a románc kártyák is kikerülnének a képből.

A felújított változatot 2020-ban jelentették be és egy CDPR-veteránokból álló csapat, a Fool’s Theory gondozásában készül, viszont a játék megjelenésére még valószínűleg sokat kell várnunk, hiszen a tervezet szerint a The Witcher 4 után fog érkezni.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...