Matthew Vaughn: Tervben van a HA/VER reboot és az új Kingsman-film is

  • Írta: osan
  • 2024. január 31.
  • Cooltúra
Link másolása
Ezen a héten kerül be mozikba Vaughn legújabb filmje, az Argylle: A szuperkém, de a rendező már arról beszélt egy interjúban, hogy milyen projekteket szeretne még megcsinálni.

A GamesRadar+ interjújában és az Inside Total Film podcastadásában is megkérdezték Vaughn-t, mi jön most, hogy az Argylle mozikba került, illetve, hogy következő alkotása a HA/VER újrázása lesz-e:

Azon dolgozunk... Furcsa bizniszben, logisztikai helyzetben vagyok, ahol ki kell találnom, kik lesznek a partnereim, hiszen van egy pár, és mint tudjátok sok dolog van készülőben... Meg kell csinálnunk a Kingsman 3-mat mielőtt még Taryn (Egerton) és Colin (Firth) túl öregek lennének. Ott van a HA/VER reboot, aminek annyira mostani a mondanivalója, hogy neki kell állnunk. Szeretnénk egy következő Argylle-filmet és van egy musical is amin dolgozgatom. Szóval elfoglaltak leszünk...

Vaughn először a tavalyi Comic-Con során fedte fel, hogy vissza tervezi hozni a HA/VER-sorozatot és azt is elárulta, hogy valószínűleg az eredeti szereplők nem fognak visszatérni.

Az Argylle: A szuperkém február 1-jén kerül mozikba.

1.
1.
Shao Kahn
Szerény véleményem szerint a kiváló filmek nem szorulnak rebootra. Szerintem a Ha/ver 1-2 úgy volt jó, ahogy volt, inkább egy harmadik rész kellett volna neki.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...