Hírarchívum - 2024. április

Rajongóknak kötelező: itt a Fallout Miami vadiúj előzetese

Nemcsak a gyakorlatilag elkészült Fallout Londonra érdemes figyelni, egy másik rajongói sztoribővítmény, a Fallout Miami is megérdemli a rivaldafényt. Most belenézhetünk a napfényes Floridában játszódó Fallout 4-modba.

Az ígéretekkel ellentétben mégis cenzúrázták a Stellar Blade-et

Tegnap jelent meg a Shift Up akciójátéka, ám a rajongók máris panaszkodnak arra, hogy a fejlesztők a korábbi ígéretüknek ellentmondva, mégis olyan ruhába öltöztették a főhősnőt, amely jobban eltakarja a domborulatait.

Star Wars Outlaws - bemutatkozik az Ashiga klán

A nyitott világú akció-kaland több különböző bűnszövetkezetet vonultat fel, és ezek közül jó pár ismerős lesz a Star Wars-rajongók számára, ám az Ashiga egy teljesen új szindikátus. Róluk mesélnek most a Massive Entertainment srácai.

Hétfőn kiderül, hogy mikor indul a Gray Zone Warfare korai hozzáférése

Pozitívnak bizonyultak a Gray Zone Warfare legutóbbi zárt alfatesztjének visszajelzései, így a Madfinger Games bátran küldi korai hozzáférésbe a taktikai shootert. Április 29-én egy előzetes árulja el a tervezett dátumot.

Nyakunkon a Smite 2 első alfatesztje

A jövő hét végén zajlik a Titan Forge Games MOBA-jának zárt alfatesztje, amire a Deluxe és az Ultimate kiadások előrendelői garantált hozzáférést kapnak. 14 játszható istent próbálhatunk ki a Conquest játékmódban.

Nagyot frissült a Counter-Strike 2

A Valve számos életminőség-javítást élesített a kompetitív lövölde legújabb frissítésében. Többek között már bal kézzel is célozhatunk, megjelent az eldobott fegyvereket listázó panel a körök elején, és átdolgoztak pár térképet is.

VR-játék lesz az év végén érkező Alien: Rogue Incursion

Tegnap volt a hivatalos Alien-nap, és ennek apropóján a Survious csapata lerántotta a leplet az új horrorjátékáról. Az Alien: Rogue Incursion hátborzongató egyjátékos élménnyel kecsegtet PS VR 2-n, Meta Quest 3-on és Steam VR-on.

Mégis megkapják ingyen a Fallout 4 frissítését a PS Plus előfizetői

A Bethesda Game Studios tisztázta a helyzetet a Fallout 4 PlayStation Plus-verziójának next-gen frissítésével kapcsolatban. Igen, ők is jogosultak a legújabb frissítés letöltésére, csak még várni kell rá picit.

HWSW: Már 150 millió felhasználó felett jár a Threads

Nem lehet panasz a 9 hónapja indult Threads növekedési tempójára: az erős kezdést követő visszaesés után stabil mértékben hízik a felhasználói bázis. A szolgáltatás tavaly júliusban lépte át a 100 milliós mérföldkövet, ami mostanra 150 millióra hízott - írja a HWSW.

A Capcom elcsúsztathatta a Resident Evil 9 premierjét

Bár a korábbi szivárgások szerint eredetileg 2025-re tervezték a túlélőhorror következő fő részének megjelenését, ám az új pletykák szerint még tovább kell várnunk rá. Mindez egy szükségszerű belső döntés eredménye.