Hírarchívum - 2024. április

65 millió néző felett jár a Fallout-sorozat

Még három hét sem telt el a Fallout premierje óta, de már most több mint 65 millió néző volt kíváncsi az Amazon Prime Video posztapokaliptikus sikersorozatára.

Ősszel érkezik a Starfield első kiegészítője

Előtte is érkeznek majd más, izgalmas frissítések, Todd Howard azonban elhintette, hogy ősszel várható az űrbéli RPG első nagy expanziója, a Shattered Space. Mindezek mellett a modderek is fenhetik a fogukat.

Két új pályával bővül a Call of Duty: Modern Warfare III

A félidőhöz érkezett a Call of Duty: Modern Warfare III harmadik szezonja, ez pedig csak egyet jelenthet: itt a Reloaded update! Ezúttal két új pályát kapunk a 6v6-os játékmódokra.

13 percen át száguld az EA Sports F1 24

A Codemasters és az Electronic Arts egy masszív adag, bő 13 perces nyers gameplay dömpinget borított a Forma-1 rajongókra. Nem fest rosszul a jövő hónapban érkező új etap!

Összefoglaló az ID@Xbox műsoráról

A független játékfejlesztés krémjét láthattuk az Xbox és az IGN közös műsorán. A visszatérő kedvencek mellett sok vadiúj göngyszemet is láthattunk, így ezeket most listába szedtük nektek a könnyebb átláthatóság érdekében.

Nézd vissza az ID@Xbox Showcase műsorát!

Ma este az indie játékoké a főszerep az Xbox és az IGN közös színpadán! Ha nem szeretnél lemaradni a legizgalmasabb független játékok bejelentéseiről, akkor kövesd velünk élőben az adást!

Kingdom Hearts-film készülhet a Disney-nél

Szinte magától értetődő, hogy a Disney mesehőseit a Square Enix jellemvonásaival keresztező Kingdom Hearts végre saját animációs filmet kapjon. A pletyka szerint már úton lehet a produkció.

Holnaptól már játszható a Gray Zone Warfare

Nem szórakozik a Madfinger Games csapata, az ígéreteknek megfelelően fellőtték a Gray Zone Warfare korai verzióját belengető trailert, vele együtt pedig kitűzték a start dátumát is. Holnapra.

Street Fighter 6 - Akuma szabadjára engedi a démont

Először a Super Street Fighter II Turbóban tűnt fel, most pedig ismét játszható karakterként tér vissza Akuma, az őrjöngő démon. A májusban érkező harcos egy új küzdőteret és sok más újdonságot is hoz magával.

Íme, a Mufasa: The Lion King első előzetese

Előzménytörténetet kap a 2019-es Oroszlánykirály! Az idén karácsonykor érkező Mufasa: The Lion King egy látványos és nem kevésbé hangulatos előzetessel hív minket a szavannára.