Hírarchívum - 2024. április

Újabb részletek szivároghattak ki a Switch utódjáról

Kiszivárgott pár újabb részlet a Switch utódjával kapcsolatban, ám mint mindig, ezeket az infókat érdemes fenntartásokkal kezelnünk. A szóbeszéd szerint a következő generációs Nintendo eszköz mágneses Joy-Con kontrollerekkel érkezhet.

Bámulatosan fest a Gothic 1 remake-je

Nem kapkodja el a THQ Nordic a Gothic 1 Remake munkálatait, de mentségére szóljon, hogy a nulláról írja újra az egész játékot az Unreal Engine 5-tel. Az új screenshotok mellett a 200 eurós gyűjtői kiadásról is lehullt a lepel.

Dühösek a rajongók az Escape from Tarkov új, 250 dolláros kiadása miatt

Olyannyira elharapódzott a helyet, hogy a fejlesztők blokkolták a beszélgetést a hivatalos Discord-csatornákon. Az ok? Az új The Unheard Edition, amely a rajongók szerint pay-to-win extrákat kínál a PvE co-op mód mellett.

Nem fáj a hardvereladások csökkenése a Microsoftnak

A Microsoft harmadik pénzügyi negyedévére vonatkozó üzleti jelentéséből kiderült, hogy a játékok streamelési ideje és a konzolhasználati idő rekordokat döntött az elmúlt időszakban, a részleg bevétele 51 százalékos növekedést mutatott fel.

Bejelentették a MudRunner VR-t

Mindenki kedvenc sárdagasztó szimulátora VR-mellékágat kap Meta Questekre, így már nem csak külső nézetből, hanem a vezetőülésben kell legyőznünk a fifikás terepviszonyokat. Csekkoljuk le az első trailert!

A People Can Fly törölte a co-op akció-RPG-jét, a Project Daggert

Az Outriders és a Bulletstorm fejlesztője a hónap elején lemondott a már évek óta készülő akció-szerepjátékáról, így a Project Dagger már biztosan nem látja meg a napvilágot. Szerencsére van még készülő játék a lengyel stúdió tarsolyában.

Nézzünk bele az EA Sports F1 24 karriermódjába!

A fejlesztő szerint "2016 óta a legjelentősebb frissítésen" esik át az aktuális F1-játék karriermódja, amely tükrözni fogja a valódi pilóták előtt álló kihívásokat. Két új mélyre szántó bemutató is érkezett az EA Sports F1 24-ről.

Ezt érdemes tudni a Paper Mario: The Thousand-Year Doorról

A remake megjelenése már a nyakunkon van, a Nintendo pedig egy részeltekbe menő előzetessel készít fel minket rá. A Paper Mario: The Thousand-Year Door főbb jellegzetességei kerülnek terítékre a videóban.

Törölték az idei BlizzCont, de nagy tervei vannak a Blizzardnak

Sajnos nem tartják meg a Blizzard korábban rendszeresnek mondható házi rendezvényét 2024-ben, ehelyett más módon és formátumokban osztják meg velünk az új infókat. Tervekből pedig nem lesz hiány a stúdió ígérete szerint.

Nincs ingyen a Fallout 4 frissítése a PlayStation Plus előfizetőknek

A játék évekig elérhető volt az alap előfizetéshez járó PlayStation Plus Classic gyűjtemény részeként, most pedig az Extra szinttel játszható ingyenesen. Viszont a PlayStation 5 verzió így feláras.