Hírarchívum - 2024. április

Új reklámstratégiával kísérletezik a YouTube

Egy új megközelítéssel kísérleteznek a YouTube-nál reklámok szempontjából, mégpedig, hogy akkor lássuk a hirdetéseket, mikor épp leállítottuk az adott videót. Eddig csak a TV-kre elérhető alkalmazásban próbálták ki, de az eddigi eredmények alapján lehetséges, hogy bevezetik a megoldást kisebb képernyőkre is.

Jövőre érkezhet a Kingdom Hearts IV

A Square Enix két évvel ezelőtt, a széria 20. születésnapján jelentette be a Kingdom Hearts IV-et, azóta azonban szinte egy szót sem hallottunk a játékról. A pletykák szerint hamarosan új trailer érkezik, és a megjelenés sincs túl messze.

Még idén bejelenthetik a Bloober Team következő játékát

A csapat jelenleg a Silent Hill 2 Remake fejlesztésén dolgozik, azonban az éves jelentésükben már említést tesznek a következő projektjeikről, amelyik közül az egyik elvileg kifejezetten jól áll.

Újabb fordulat a Tarkov PvE módjával kapcsolatban

A fejlesztők továbbra is ragaszkodnak hozzá, hogy a frissítés nem DLC, ennek ellenére mégis elérhető lesz az EOD tulajok számára, miután a játékmód kilép a korai hozzáférésből. Addig fizetni kell a "tesztért".

Rajongóknak kötelező: itt a Fallout Miami vadiúj előzetese

Nemcsak a gyakorlatilag elkészült Fallout Londonra érdemes figyelni, egy másik rajongói sztoribővítmény, a Fallout Miami is megérdemli a rivaldafényt. Most belenézhetünk a napfényes Floridában játszódó Fallout 4-modba.

Az ígéretekkel ellentétben mégis cenzúrázták a Stellar Blade-et

Tegnap jelent meg a Shift Up akciójátéka, ám a rajongók máris panaszkodnak arra, hogy a fejlesztők a korábbi ígéretüknek ellentmondva, mégis olyan ruhába öltöztették a főhősnőt, amely jobban eltakarja a domborulatait.

Star Wars Outlaws - bemutatkozik az Ashiga klán

A nyitott világú akció-kaland több különböző bűnszövetkezetet vonultat fel, és ezek közül jó pár ismerős lesz a Star Wars-rajongók számára, ám az Ashiga egy teljesen új szindikátus. Róluk mesélnek most a Massive Entertainment srácai.

Hétfőn kiderül, hogy mikor indul a Gray Zone Warfare korai hozzáférése

Pozitívnak bizonyultak a Gray Zone Warfare legutóbbi zárt alfatesztjének visszajelzései, így a Madfinger Games bátran küldi korai hozzáférésbe a taktikai shootert. Április 29-én egy előzetes árulja el a tervezett dátumot.

Nyakunkon a Smite 2 első alfatesztje

A jövő hét végén zajlik a Titan Forge Games MOBA-jának zárt alfatesztje, amire a Deluxe és az Ultimate kiadások előrendelői garantált hozzáférést kapnak. 14 játszható istent próbálhatunk ki a Conquest játékmódban.

Nagyot frissült a Counter-Strike 2

A Valve számos életminőség-javítást élesített a kompetitív lövölde legújabb frissítésében. Többek között már bal kézzel is célozhatunk, megjelent az eldobott fegyvereket listázó panel a körök elején, és átdolgoztak pár térképet is.