Még idén bejelenthetik a Bloober Team következő játékát

  • Írta: osan
  • 2024. április 28.
  • Pletyka
Link másolása
A csapat jelenleg a Silent Hill 2 Remake fejlesztésén dolgozik, azonban az éves jelentésükben már említést tesznek a következő projektjeikről, amelyik közül az egyik elvileg kifejezetten jól áll.

A Bloober Team jelenleg kér projekten dolgozik, amely közül még egyiket sem jelentették be. Az egyelőre "Project C" névre hallgató cím egy teljesen új IP, amit a Take-Two-val karöltve fejlesztenek. A másik, "Project R"-nek nevezett IP pedig várhatóan 2025-ben érkezik és az alapját egy Skybound Entertainment IP fogja képezni, a Robert Kirkman nevéhez fűződő cég a The Walking Dead alkotója – számolt be a Eurogamer.

Egyelőre sok minden nem lehet tudni a két készülő játékról, azonban egy Projekt Parasol névre hallgató X-felhasználó közzé tett egy részletet a Bloober Team éves jelentéséből. Ebből az derül ki, hogy a "Project C" fejlesztésével kifejezetten jól állnak. Emellett a lefordított részletből kiderül az is, hogy egy önálló IP-ről van szó, amit még ebben az évben be fognak jelenteni.

A "Project R" névre hallgató játékról ennél valamivel kevesebbet tudtunk meg, ezzel kapcsolatban csak annyi várható, hogy 2025-ben történni fog valami, azonban a Eurogamer kiemeli, hogy nem tudni, hogy a bejelentés vagy maga a játék érkezik jövőre. Illetve tudjuk azt is, hogy ez nem önálló alkotás, hanem a Skybound Game Studios egyik licencét fogják feldolgozni.

A csapat egyébként jelenleg a Silent Hill 2 Remake-en dolgozik, aminek a megjelenésével kapcsolatban kifejezetten bizakodók.

1.
1.
crytek
De fasza lenne egy értelmes walking dead game. Számomra érthetetlen hogy nyomnak egy ip-t sorozatként 97 féle feldolgozásban azt játék fronton egy nagybetűs hulladék
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...