Már a kanyarban lehet a Silent Hill 2-remake megjelenése

  • Írta: szlav
  • 2024. április 1.
  • Pletyka
Link másolása
A korhatár-besorolással foglalkozó szervek sorra adják a Silent Hill 2-re a kizárólag felnőtteknek ajánlott besorolást, ez pedig csak azt jelentheti, hogy a játék közel kész állapotban van.

A játék producere, Motoi Okamoto már februárban azt nyilatkozta, hogy a fejlesztés legvégső szakaszában jár a Silent Hill 2 remake-je, ám miután a legutóbbi előzetes lángba borította az internetet (és nem pozitív értelemben), nem lehettünk biztosak abban, hogy meddig hagyják még a kemencében a legendás horrorjáték újrázását.

Nos, néhány jel arra utal, hogy már nem túl sokáig. A közelmúltban Dél-Korea korhatár-besorolással foglalkozó bizottsága már rányomta a pecsétjét a játék dobozára, most pedig az Egyesült Államok hivatala, az ESRB is értékelte a remake-et. A Silent Hill 2 ennek értelmében Mature, azaz kizárólag felnőtteknek ajánlott besorolást kapott. Az ESRB kiemelte, hogy a horrorcímben erőszak és vér jelenik meg, láthatunk benne felnyársalt vagy párnával megfojtott szereplőket, illetve különféle testrészekből összevarrt ellenfeleket is.

Napra pontos dátumunk továbbra sincs, a fentiek azonban mindenképp azt jelzik, hogy már kész vagy közel kész állapotban áll a Silent Hill 2-remake. Reméljük, hogy a zsánerdefiniáló cím újrázása jól sül majd el, hiszen bármennyire hatalmas mostanában a régebbi horrorjátékok remake-cunamija, nem mindegyik újrázás sült el eddig hibátlanul. A Resident Evil-széria ugyan sorozatos sikert arat és a Dead Space is pozitív fogadtatásban részesült, ugyanezt azonban nem mondhatjuk el az Alone in the Darkról.

6.
6.
crytek
#5: SH2-ben egyszer sem volt olyan gondom hogy tele voltam és agyalnom kellett mit vigyek magammal. Resi 2ben kb a 20. perctől ez volt.. Nem ugyanaz nagyon nem ugyanaz a kettő

Az hogy valami nehéz meg nem gond. Ott a YT, elakadsz már van fent 97 video róla..SH2-nek a mai napig itt van az íróasztal fiókban a kinyomtatott 2 A4-es oldalnyi végigjátszása mit hogyan melyik szoba stb... fog a fa**om napokat agyalni én játszani akarok. Csak ugye vannak emberek akik ezt bevallják vannak akik meg bekamuzzák..és marad az a csekély pár % aki valóban rájön a dolgokra
5.
5.
Doomsayer
#4: Hát ez is inventory szimulátor volt és voltak még benne komolyabb fejtörők is, amiket versek és leírások alapján lehetett abszolválni. Szóval, ha olyan lesz a remake, mint az eredeti, akkor lehet, hogy sokan fognak benne csalódni, akik egy szörnyes Call of Duty-t vártak, mint pl a Resident Evil 4. Szóval kérdés, hogy milyen lesz? Mert akármelyik is, lesznek panaszok rá. Emlékszem az első részben volt egy olyan fejtörő, hogy volt ez a vers:

A Tale of Birds without a Voice.

First flew the greedy Pelican,
eager for the reward.
White wings flailing.

Then came a silent Dove,
flying beyond the Pelican,
as far as he could.

A Raven flies in,
flying higher than the Dove.
Just to show he can.

A Swan glides in to find a peaceful spot
next to another bird.

Finally, out comes a Crow,
coming quickly to a stop, yawning and then napping.

Who will show the way?
Who will be the key?
Who will lead to the silver reward?

És egy véres zongorán kellett eljátszani egy 5 gombnyomásból álló dallamot, de csak olyan billentyűket lenyomva, amik nem adtak ki hangot. És ugye ez nem opcionális volt, hanem a critical fő útvonalon volt és kitaláltad, inventory cuccot adott, amiket sokszor más inventory cuccokkal kombinálva lehetett tovább nemmi. A 2-ben pl ezt a ládát kellett kinyitni változatos módokon és ha jól emlékszem egy hajszál volt benne, amit egy máshol talált horoggal kombinálva egy kulcsot lehetett előhalászni egy lefolyóból.

Sh2_box_puzzle2.bmp

Szóval úgy írkáljon mindenki, aki az eredetihez hű játékot akar, hogy nem egy csőlövölde fókuszú cucc volt. Ha a Tormented Souls-t le tudod futni gondok nélkül, akkor az SH2 is jó eséllyel menni fog.
4.
4.
crytek
#3: Resi 2 vel annyi a bajom hogy inventory szimulátor többet töltök ott mint a játékban..ez nem egyenlő azzal amit hazudozol. De a napi beugatás megint megvolt..jegyezd fel
3.
3.
Doomsayer
#1: Igen és az pont te leszel, mivel a Resi 2-vel sem tudtál játszani ez meg ugyan olyan.
2.
2.
Nothing
Olyan régóta van már kanyarban ez a játék, szerintem körforgalomba szorult és ki se akar jönni.
1.
1.
crytek
Nagyon de nagyon jó lenne ha siker lenne,mert akkor érkezhet még több része a dolognak. Mert ha teszem azt földbe áll akkor erősen sanszos hogy szevasz örökre silent hill game..Bár már előre borítékolom a sok csöves fanyalgó tönkreteszi mivel olyat vár ami nem létezik..
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...