A producer szerint a fejlesztés utolsó szakaszában van a Silent Hill 2 remake-je

  • Írta: zoenn
  • 2024. február 13.
  • Hír
Link másolása
Eddig feltűnően nagy volt a csend a Silent Hill 2 megjelenési dátumával kapcsolatban, s noha most sem lettünk okosabbak, a játék producere szerint a munkálatok a végéhez közelednek. Idén nagy eséllyel lecsaphatunk rá.

Noha a Konami néhány hete követ dobott az állóvízbe és egy vadonatúj trailert mutatott be a Sony State of Play-bemutatóján, még mindig nem tudjuk pontosan, hogy mikor jelenik meg a Silent Hill 2 újraírt változata. A Sony még az év elején erősítette meg a 2024-es premiert, de a kiadó azóta is hallgat.

Szerencsére a sorozat producere, Motoi Okamoto nemrégiben leült csevegni a Famitsu magazin munkatársával, akinek elárulta, hogy a remake "fejlesztésének utolsó szakaszában van".

"Sajnos most nagyon keveset tudok elmondani. Ami a játékot illeti, úgy képzeld el, mint azt, amit a Silent Hill 2-ről eddig hittél, de gyönyörű látványvilággal, ami megkönnyíti az elfogadását a mai játékok között, viszont felidézi a múlt emlékeit."

Nem ez az első alkalom, amikor állítólagosan végéhez közeledett a fejlesztés. A játék 2022-es bejelentése után nem sokkal a Bloober Team közölte, hogy a munkálatoknak lassan vége, majd ugyanezt megismételték néhány hónappal később.

Véleményünk szerint a remake már elkészült, csak a Konami vár a megfelelő időablakra, hogy boltokba küldje PC-n és PlayStation 5-ön.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...