A fejlesztőknél kötött ki a Just Cause 3 moddere

  • Írta: fojesz
  • 2016. július 11.
  • Letöltés
Link másolása
Ő dolgozott a játék multiplayer modján, az Avalanche Studios azonban felfigyelt rá és munkát ajánlott neki. Habár a JC3-MP munkálatai így leállnak, szerencsére egy másik multis kiegészítő is készülőben van.

Trix már a Just Cause 2-érában az Avalanche Studios látóterébe kerülhetett, az legalábbis nem lehet véletlen, hogy a játék JC2-MP multiplayer modját hivatalosan is elismerték a srácok.

Habár az úriember és csapata az év elején a Just Cause 3 többjátékos kiegészítésének is nekivágott, ebből már nem lesz semmi: Trix a minap visszautasíthatatlan ajánlatot kapott a fejlesztőcsapattól, és mostantól ott dolgozik főállásban, ami azt is jelenti, hogy időhiány miatt sem ő, sem a többi társa nem tudja folytatni a munkát.

Üröm az örömben, hogy a JC3-MP-vel párhuzamosan egy másik multiplayer mod is készült a Just Cause 3-hoz, ez pedig köszöni szépen, jól van. A nanos JC3:MP mod fejlesztői a hírek hallatán közzé is tettek egy új videót a kiegészítőről, amely amellett, hogy a fejlesztés alatt álló kezelőfelületet hivatott bemutatni, megerősíti, hogy továbbra is dolgoznak a kiegészítőn, és várhatóan még idén befejezik a munkálatokat.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...