GC 2016: For Honor - nemsokára kipróbálhatjuk

  • Írta: fojesz
  • 2016. augusztus 17.
  • Korai verzió
Link másolása
A For Honor is kipróbálható Kölnben, de szerencsére azokra is gondolt a Ubisoft, akik nem jutottak el a Gamescomra: egy adag látnivaló és némi információ érkezett a játékhoz, így az is kiderült, hogy mikor indul az alfateszt.

A Ubisoft bejelentette, hogy szeptember 15-én indul a For Honor alfatesztje, és egészen szeptember 18-ig tart majd. A meghívók kiküldése még várat magára, a fejlesztők továbbra is várják a jelentkezéseket a játék hivatalos weboldalán.

A For Honor egy fiktív háborúban ereszti egymásnak a lovagokat, a vikingeket és a szamurájokat, a közelharcra kihegyezett játékot ráadásul alapvetően multis címnek szánják - hiába lesz benne kampány. A harcosunkat testreszabhatjuk majd, a karakterkészítéskor a nemét és a bőrszínét is mi lőhetjük be, frakciótól függetlenül. A játék direktora szerint ha fekete vikinget szeretnénk, fekete vikingünk lesz.

A For Honor három frakciója négy-négy kasztot vonultat fel, ezek közül kell kiválasztanunk azt, amelyik a legjobban passzol a játékstílusunkhoz:

  • A Vanguard az aranyközéputat jelentő karakter, viszonylag jó támadásban és védekezésben is.
  • Az Assassin gyors és halálos, cserébe valószínűleg jobban sebezhető.
  • A Heavy a tank szerepét tölti be, szívós és erős, de meglehetősen lassú.
  • Az utolsó kaszt pedig a Hybridé, amely a fenti karaktertípusok elemeit ötvözi - hogy milyen módon, az még nem világos.


A For Honorben mindegyik hős máshogy fejlődik, de alapvetően közös pont, hogy a multiplayer meccsek és a kampány küldetései után kapott XP-től izmosodik mindegyikük. A szintlépésekkel újabb képességek és testreszabási lehetőségek nyílnak meg, páncélokat és fegyvereket pedig a csatamezőn lootolhatunk.

A Ubisoft emellett a PC-s verzióról is szót ejtett. Ezt a Rainbow Six: Siege DLC-in is dolgozó Blue Byte fejleszti, részletes beállítási lehetőségeket, valamint egér-, billentyűzet- és 4K-támogatást ígér. Az alfaváltozat gépigényéről itt írtunk.

A For Honor 2017. február 14-én jelenik meg PC-re, PS4-re és Xbox One-ra.

Update! Itt hagyunk egy képet a Uplay-exkluzív Collector's Case-ről is.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...