Sega Forever - gyúrnak még egy kicsit rajta

  • Írta: fojesz
  • 2017. június 26.
  • Hír
Link másolása
Nem mindenki fogadta örömmel a Sega klasszikusainak mobilos újrázását. Sokan technikai problémákra panaszkodnak, másoknak a játékfelhozatallal volt problémájuk - a kiadó most válaszolt nekik.

Múlt héten mutatkozott be a Sega Forever névre hallgató kezdeményezés, melynek keretein belül a japán kiadó különböző klasszikusokat ad ki újra a mobilplatformokon, méghozzá free-to-play modellben. A Unity motor alatt emulált játékok azonban nem mindenkinek nyerték el a tetszését, sokan szaggatásra, gyenge hangkeverésre és nehézkes irányításra panaszkodnak.

A Sega a minap interjút adott az Eurogamernek, amiben igyekezett megnyugtatni a háborgó rajongókat: már dolgoznak az újrakiadások kipofázásán, és bár a cég szerint a legtöbben elégedettek, igyekeznek a hardcore rajongók elvárásainak is megfelelni. A készítők nem zárták ki, hogy az iOS és az Android után más platformokra is ellátogatnak a klasszikusok, és a felhozatalért sem kell aggódnunk: a Sega szerint csak azért indítottak a Mega Drive játékaival, mert az a legnépszerűbb platformjuk.

A tervek szerint egyébként kéthetente érkeznek újabb címek a kínálatba, és a Master System, a Game Gear, a Saturn és a Dreamcast játékai is terítékre kerülnek majd.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...