Újabb fejlesztői naplón a Spider-Man

A Disney saját hétvégi eseménye, a D23 alkalmából vadonatúj videónaplóval jelentkezett az Insomniac Games fejlesztésében készülő, PlayStation 4-exkluzív Spider-Man-játék.

Néhány koncepciós rajz társaságában futott be a Spider-Man legújabb kulisszák mögötti bemutatója, amiben a fejlesztők ismét megerősítették, hogy a játék története meglehetősen hangsúlyos szerepet játszik, így például New York lakossága és Pókember viszonya is komolyabban terítékre fog kerülni, már csak azért is, mert a játékban Peter Parker már közel nyolc éve szuperhősködik.

A játék egyébként az Ultimate Spider-Manből merített ihletett és a képregényből ismert főgonoszok és egyéb szereplők is tiszteletetüket teszik majd a játékban. Mint például Wilson Fisk, azaz Kingpin, vagy a már korábban beharangozott Miles Morales is, aki egyfajta katalizátora lesz a sztorinak, hiszen rajta keresztül ismerhetjük meg a hálószövő hős egy eddig ismeretlen oldalát. 

A Spider-Man valamikor 2018-ban jelenik meg, kizárólag PlayStation 4-re.

1 komment - szólj hozzá!
Modern Android-fejlesztői képzés indul - végre Kotlin-alapokon
A Java múlté, az Android elsődleges nyelve immár hivatalosan is a Kotlin. A HWSW új online képzésével egyszerre ismerheted meg a Kotlin nyelvet és az androidos mobilfejlesztést.