Júliusban érkezik az Earthfall

  • Írta: szlav
  • 2018. május 22.
  • Megjelenés
Link másolása
Pontos megjelenési dátumot kapott a Left 4 Dead nyomdokaiba lépő Earthfall. A négyfős túlélő-shooterben 3D-nyomtatott fegyverekkel és különféle barikádokkal védekezhetünk a Földet megszálló idegen horda ellen.

A Steam Early Accessben már most is elérhető Earthfall hamarosan megkapja az 1.0-s változatot, s így PC mellett Xbox One, illetve PlayStation 4 konzolokon is elérhető lesz. A legújabb trailer lerántott a leplet a pontos időpontról - július 13-án támadnak az idegenek.

Ha ti is ki vagytok éhezve egy kis Left 4 Dead stílusú négyfős túlélőkalamajkára, akkor mostanában az Earthfall lehet a legjobb választásotok. A szinte végtelen számban özönlő idegenek ellen szükség lesz a csapatmunkára. Barikádozzátok el az ajtókat, helyezzétek el az őrtornyokat és pörgessétek fel a 3D nyomtatót - szükség lesz az extra tűzerőre.

Természetesen egyedül is nekivághattok a játéknak, hiszen az AI besegít, de akkor lesz teljes az élmény, ha néhány pajtival vállt vállnak vetve szórjátok meg a szörnyeket. Az Earthfall több különálló kampányt ígér, amelyet PC-n, illetve az erősebb konzolokon akár 4K felbontásban is élvezhettek.

A Holospark stúdió játékát a Gearbox szárnyai alatt adják majd ki, a dobozos változat 40, a sztenderd digitális verzió pedig 30 dolláros áron kapható majd.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...