Bejelentették a Madden NFL 19-et

  • Írta: zoenn
  • 2018. május 27.
  • Bejelentés
Link másolása
A kiadó nem várta meg az EA Playt az idei Madden NFL leleplezésével, a hétvégén befutottak az első részletek és képek az amerikai focis játékról. Az anyag augusztusban érkezik PS4-re és Xbox One-ra - rögtön kétféle kiadásban.

A Madden NFL 19 egyik nagy újdonsága a Real Player Motion Technology, amely egy teljesen új animációs rendszer, amely a következő szintre emeli a reszponzív irányítást és a játékosok személyiségét.

Sokkal pontosabb lesz a futás, a labdaelkapás és passzolás, illetve az idei részben sokkal autentikusabban állíthatjuk össze saját NFL-rosterünket - játékosaink képzésére és edzésére is több lehetőségünk lesz.

A Franchise mód tavaly változatlan maradt, idén azonban egy sor kiegészítést kap. Mind az egyjátékos, mind a többjátékos módban támadó és a védekező sémák között választhatunk, így a saját stílusunknak megfelelően játszhatunk. Ehhez egy "intuitív fejlődési rendszer" is párosul, amely "hiteles archetípusokon" alapul - az biztos, hogy az edzőinket is fejleszthetjük. Ebben a módban egy egyéni Draft Class Creator is helyet kap.

Az Ultimate Team is javul, új eszközökkel képezhetjük a játékosainkat, az egyéni kihívások is érdekesebbek lesznek, és kapunk egy ranglistát is, így más gamerekkel hasonlíthatjuk össze a szóló kihívásokban elért eredményeinket.

A Madden NFL 19 augusztus 19-én landol PS4-en és Xbox One-on. Ha előrendeled a sztenderd kiadást, akkor öt Gold Team Fantasy-csomagot és egy elit játékost kapsz. A Hall of Fame Edition borítóján Terrell Owens feszít - ez a kiadás még több bónuszt ad az Ultimate Team módhoz. Ha az utóbbi verzió mellett döntünk, már augusztus 7-én elkezdhetünk játszani.

Az EA Access-tagok járnak a legjobban, hiszen augusztus 2-től - limitált ideig - kipróbálhatják a Madden NFL 19-et Xbox One-on.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...