Mostantól moddolható a Vermintide 2

  • Írta: sirdani
  • 2018. május 31.
  • Letöltés
Link másolása
Reszkethetnek a patkányok, örülhetnek a játékosok; a független Fatshark csapata a mai napon mutatta be a milliós eladásokat elérő Warhammer: Vermintide 2 első nagyobb tartalmi frissítését.

Végre napvilágot látott a Warhammer: Vermintide 2 első ingyenes frissítése, mely már konkrét új tartalommal is rendelkezik. A patch elsősorban a játékosokra fókuszál.

A legnagyobb újítás a moddolhatóság bevezetése; a Vermintide 2 SDK segítségével ugyan saját térképet nem készíthetünk (legalábbis egyelőre), ám a játék logikai felépítésével, a grafikai effektekkel, a textúrákkal és a felhasználói felülettel mostantól szabadon garázdálkodhatnak az önjelölt modderek.

A bázisunkon elhelyezett NPC-k sem lesznek mostantól annyira hasznavehetetlenek; Franztól például naponta frissülő kihívásokat és új küldetéseket vehetünk fel, melyekért cserébe akár a több mint 100 új kozmetikai kiegészítőből is rátehetjük néhányra a patkányirtó kezünket.

Persze jogosan vethetjük fel, hogy a korábban beígért, új pályákat tartalmazó frissítések és DLC-k elvileg a mai nappal, vagyis május 31-gyel lezáruló tavaszi időszakra voltak beígérve, de az új kihívásokat még mindig az alap 13 pályán lehet csak teljesíteni.

Mindenesetre az ingyenes frissítés a mai naptól lép működésbe. A frissítés legapróbb változásaira is kitérő hivatalos leírás a játék hivatalos honlapjáról érhető el.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...