E3 2018: Trailert kapott a Little Dragons Cafe is

  • Írta: szlav
  • 2018. június 14.
  • Videó
Link másolása
Idén nyáron egy újabb kedves játékot kapunk a Harvest Moon fejlesztőitől. A Little Dragons Cafe egy fiatal testvérpár történetét meséli el, akik egy varázslatos kávézót üzemeltetnek.

A történet egy apró kávézóban kezdődik. Az ott dolgozó ikrek, s édesanyjuk boldogan végzik a napi teendőiket, míg nem egy napon az anyuka mély álomba süllyed, amiből semmiképp sem tud felkelni. Megjelenik egy öreg mágus is, aki szerint a gyerekek csak úgy ébreszthetik fel édesanyjukat a kómából, ha felnevelnek egy sárkányt!

Az ikrek tehát sokkal nagyobb feladatot kapnak a nyakukba, mint amire kezdetben fel voltak készülve - mostantól rájuk hárul a kávézó minden ügyes-bajos dolga, s emellett gondját kell viselniük egy valódi sárkánynak is!

A Little Dragons Cafe Yasuhiro Wada legújabb szerelemprojektje. A Harvest Moonra emlékeztető játékban egyszerre menedzselhetjük majd a kávéházunkat, valamint a kis sárkányunk jólétét. Ahhoz, hogy mindenkit boldoggá tegyünk, szükségünk lesz a legfinomabb ételek receptjeire, melyek alapanyagait a gazdag környezet biztosítja majd.

A játék Japánban augusztus 30-án kerül a boltok polcaira, de az európai megjelenést is még idén nyárra datálják mind Nintendo Switch, mint pedig PlayStation 4 rendszereken.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...