Call of Duty: WWII - traileren a Days of Summer

  • Írta: sirdani
  • 2018. augusztus 1.
  • Letöltés
Link másolása
A tegnapi napon megérkezett a Call of Duty: WWII nyári frissítése, mely a légi csatáktól kezdve, a műanyag katonákon át számtalan újdonságot és speciális eventet tartalmaz. Illetve egy időlegesen PS4-exkluzív pályát is.

A Days of Summer ugyan számos remek extrát tartogat, ám vélhetően csak több elégedetlenkedést fog hozni, mintsem örömet. Az event egyik központi eleme ugyanis a Sandbox pálya, mely 30 napig exkluzívan kizárólag PlayStation 4-en érhető el. A probléma az, hogy maga az event is csak 30 napig tart, így a PC-s és xboxos játékosok ugyan jövő hónapban majd kipróbálhatják a pályát, ám addigra a pályához kapcsolódó különböző versenyek és kihívások már értelmüket vesztik.

A Sandbox pályán egyébként a játékosok műanyag katonákká alakulnak át, akiknek nemcsak az ellenfelekre, de az AI által vezérelt nagyítóra is vigyáznia kell, ami néha felégeti a pálya közepét, hogy az egész játék még nagyobb káoszba torkoljon.

Természetesen a frissítés nem merül ki ennyiben, egy újfajta, légi csatákat tartalmazó játékmód is érkezik, illetve három teljesen új fegyver, valamint számtalan apróbb felszerelés és kiegészítő lesz elérhető az augusztus 28-ig tartó Days of Summer ideje alatt.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...