Sekiro - nem lesznek mikrotranzakciók

  • Írta: szlav
  • 2018. augusztus 28.
  • Hír
Link másolása
Hamar szárnyra kapott a pletyka, miszerint a From Software új játéka, a Sekiro: Shadows Die Twice mikrofizetéses tartalmakkal érkezhet. Most azonban kiderült, hogy a szóbeszéd csupán egy PR-bakiból ered.

Elég nagy port kavart a From Software rajongói körében a pletyka, amely állítása szerint a Sekiro: Shadows Die Twice mikrotranzakciós opciókat tartalmazhat. A Souls-szériára nem jellemző a manapság egyre szélesebb körben megfigyelhető üzleti modell - nem tenne jót senki vérnyomásának, ha loot boxokból kéne nyitni az Estus-flaskát.

A COGconnected csapata azonban tisztázta a helyzetet, miután néhány e-mailt váltottak a játék egyik PR-os képviselőjével, Wiebke Vallentinnal, nyilvánvalóvá vált, hogy a félelmeink megalapozatlanok voltak. A hiba forrása a játék brit PlayStation Store-os adatlapjára vezethető vissza, ahol feltűnt a rettegett "in-game purchases optional" címke. Vallentin elárulta, hogy ez csupán figyelmetlenségből történhetett.

"Egyáltalán nincsenek tervben a mikrotranzaktiós fizetések a Sekiro: Shadows Die Twice kapcsán. Az erre vonatkozó információ a PlayStation Store-on nem valós" - jelentette ki a játék PR-menedzsere.

A Sekiro: Shadows Die Twice a tervek szerint 2019 márciusában jelenhet meg PlayStation 4-en, Xbox One-on, illetve PC-n.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...