Switchre is érkezik a Civilization VI

  • Írta: szlav
  • 2018. szeptember 7.
  • Bejelentés
Link másolása
A 2K a minap bejelentette, hogy novemberben a Nintendo konzolján is játszhatunk majd a Sid Meier's Civilization VI-tal. A nagyszerű stratégiai játék eddig csupán számítógépen, illetve iPaden volt elérhető.

A spártaiak világuralomra törnek, Gandhi pedig ismét atomháborút indít! Bizony, itt az idő, hogy újra elindítsuk néhány kör erejéig a Civ 6-ot. Ősszel végre Switchen is megjelenik a Firaxis népszerű stratégiai játéka, a hibridkonzolos változat pedig a hírek szerint minden jót tartalmaz majd, ami csak szem-szájnak ingere.

A november 16-án debütáló csomag tartalmazza majd a játék legújabb frissítéseit és javításait, valamint a négy extra civilizációpakkot is. Így megismerhetjük majd a vikingek, lengyelek, ausztrálok, valamint a perzsák és macedónok népét is, mindezt pedig olyan extra szcenáriókon keresztül, mint az Outback Tycoon, a Jadwiga's Legacy, a Vikings, a Raiders and Traders, vagy a Conquests of Alexander.

Ha pedig néhány haverral szeretnétek világuralomra törni, akkor sincs miért aggódni, hiszen a wireless lokál-multiplayer meccseket egyszerre akár négyen is kipróbálhatjátok.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...