Sea of Thieves - megérkezett a Forsaken Shores

  • Írta: szlav
  • 2018. szeptember 28.
  • Letöltés
Link másolása
Újabb jókora tartalmi frissítésnek örülhetnek a Sea of Thieves kalózai. Az új ingyenes DLC új küldetésekkel, evezős csónakokkal és egy veszélyes, vulkanikus régióval fűszerezi meg a tengeri haramiák életét.

A márciusi megjelenés óta a Rare becsületesen frissítgeti a Sea of Thievest újabb és újabb ingyenes csomagokkal. A legújabb update, a Forsaken Shores, egy új, The Devil's Roar nevezetű régióval toldja meg a játék szigetvilágát. Nem árt majd óvatosnak lennünk, hiszen a forró lávától fortyogó víz, a hirtelen feltörő gejzírek és a tűzokádó vulkánok könnyen megpörkölhetik azt a kalózt, aki nem szedi elég sebesen a falábát.

A várva-várt evezős csónakok is bekerültek a játékba, így könnyebb lesz a manőverezés és a kincskeresés a szigeteken. Új küldetéseket is elvállalhatunk: értékes szállítmányt kell majd elcsónakáznunk A-ból B-be, közben azonban óvatosnak lennünk, hogy ne essen baja a rakományunknak. Az egzotikus növényeket meg kell majd öntöznünk, az értékes selymeket nem érheti víz, a törékeny üvegcsék pedig... törékenyek. A megszerzett aranyat pedig ismét egy rakás kozmetikai cuccra költhetjük majd, új ruhák, fegyverek és hajóalkatrészek várnak mindenkit, aki még emlékszik rá, hogy hova ásta el a kincsét.

A Sea of Thieves elérhető Xbox One-on és PC-n.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...