The Bard's Tale 4 - jöhet a rendezői változat

  • Írta: Shifty
  • 2019. február 19.
  • Hír
Link másolása
Paul Marzagalli, az inXile Entertainment képviselője egy friss Kickstarter-bejegyzésben megerősítette, hogy most júniusban komolyabb frissítést kap majd a The Bard's Tale közösségi finanszírozásból fejlesztett negyedik része.

A tavaly év végén megjelent The Bard's Tale 4: Barrows Deep ugyan nem sikerült rosszul, bizonyára akadnak olyan rajongók, akikben kicsit hiányérzetet keltett a sorozat negyedik része. Ezt igyekszik orvosolni majd az inXile csapata júniusban, terveik szerint ugyanis ekkor mutatkozik be a játék Director's Cut frissítése, ami több mindent is tartalmazni fog.

A stúdió képviselője, Paul Marzagalli szerint biztosan kapunk majd új, ezúttal a harcokra jobban ráfekvő dungeonöket, ahol az új fejtörők mellett vadonatúj minibossok, ellenségtípusok és egyéb kihívások is várnak ránk. Ehhez persze járnak majd új cuccok és fegyverek is. Megújulnak az animációk, a pályadizájn is finomodik és az inventory is átesik majd egy újraszabáson. Finomhangolják a kontrollerek támogatását, kijavítanak egy csomó hibát, optimalizálják a játék motorját, illetve a balanszon is javítanak valamelyest. Egyszóval teljesen megújul majd a játék.

A csapat emellett azt is megerősítette, hogy nem feledkeztek meg a korábban bejelentett Mac- és Linux-változatokról sem. Terveik szerint a frissítéssel együtt, valamikor júniusban érkezhetnek az átiratok.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...