Véget ér a Heroes of Newerth támogatása

  • Írta: fojesz
  • 2019. február 20.
  • Gyászhír
Link másolása
A jövő héten érkezik egy nagyobb frissítés a MOBA-hoz, ez viszont az utolsó lesz, így lényegében véget ér a Heroes of Newerth támogatása. Érdekes belegondolni, hogy a játék akkortájt rajtolt el, amikor a League of Legends is.

Ebből már kitalálhattátok, hogy a Heroes of Newerth a MOBA-őrület egyik előfutára volt, azonban ahogy azt a mellékelt ábra mutatja, közel sem futott be akkora karriert, mint a League of Legends. A fejlesztők bejelentették, hogy a cím a jövő héten kap még egy nagyobb frissítést, viszont ez lesz az utolsó, később már csak a hibákat és az egyensúlyt javító patchek várhatók.

Ezzel a Heroes of Newerth támogatása lényegében véget ér, jóllehet a MOBA továbbra is játszható marad. A cím mostanában ünnepli majd a tizedik születésnapját: 2009-ben vált elérhetővé a bétaváltozata, majd 2010 májusában rajtolt a végleges kiadás. Érdekesség, hogy kezdetben fizetős modellel próbálkozott a fejlesztő S2 Games, 2011-ben viszont free-to-playre váltottak ők is. A Heroes of Newerth és az S2 Games 2015-ben egy tulajdonosváltáson is átesett, a játék orosz és ázsiai terjesztéséért felelős Garena Online vásárolta fel őket.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...