Streets of Rage 4 - az eredeti zeneszerzőkkel

  • Írta: Shifty
  • 2019. július 18.
  • Hír
Link másolása
A LizardCube és a Guard Crush Games a tavaly bejelentett Streets of Rage 4 kapcsán az utolsó kérdésre is választ adott: a csapatok megerősítették, hogy az első két felvonás zenéjéért felelős Yuzo Koshiro is visszatér.

Még tavaly augusztusban jelentette be a Dotemu, a Lizardcube és a Guard Crush Games, hogy gőzerővel dolgoznak a Sega ikonikus side-scroller verekedős játékának, a Streets of Rage-nek a negyedik felvonásán. Az azóta eltelt egy év alatt a rajongók lényegében minden lényegi kérdésre megnyugtató választ kaptak, egyetlen egyet kivéve.

A játék zenéje ugyanis legalább annyira kultikus, mint maga a sorozat, így nagyon nem volt mindegy, ki felel majd a bunyók közben felcsendülő dallamokért. Mostanra viszont ez a kérdés is eldőlt, a stúdióhármas ugyanis egy fejlesztői videónapló kíséretében megerősítette, hogy az első két felvonás zeneszerzője, Yuzo Koshiro és állandó tettestársa, Motohiro Kawashima is visszatér.

Nem a teljes hanganyagért felel majd a duó, a zenéket ugyanis másokkal közreműködve készítik el, így a munkálatokban olyan legendák vesznek még részt, mint a Street Fighter II dallamait és a Kingdom Hearts-sorozat gyönyörű zenéjét felügyelő Yoko Shimomura, vagy az a Hideki Naganuma, aki a Jet Set Radio, a Sega Rally és a Super Monkey Ball-sorozat karmesteri feladatait is ellátta. A csapat utolsó, jelenleg ismert tagja Keiji Yamagishi lesz, akinek a Tecmo Bowl és a Ninja Gaiden fülbemászó, emlékezetes soundtrackjét köszönhetjük.

Azt viszont továbbra sem lehet tudni, mikor és milyen platformokra jelenik majd meg a Streets of Rage 4.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...