Szeptemberben lesz a V4 Future Sports Festival

  • Írta: szlav
  • 2019. augusztus 15.
  • Rendezvény
Link másolása
Kora ősszel újra megrendezésre kerül Budapesten a V4 Future Sports Festival, a közép-európai régió egyik legnagyobb esporteseménye. Idén több mint 110 millió forintnyi összedíjazásban részesülhetnek a legtehetségesebb játékosok.

Szeptember 21. és 22. között az Egymillióan a magyar esportért Egyesület (Esportmilla) idén is megrendezi a régió egyik legnívósabb esporteseményét, amely során a V4-tagállamok (Magyarország, Lengyelország, Csehország és Szlovákia) legügyesebb játékosai csaphatnak össze. Természetesen nem maradhatnak el a komoly nyeremények sem: idén 350 ezer eurónyi, vagyis több mint 110 millió forintnyi pénzdíjazásban részesülnek a győztesek.

Idén a Counter-Strike: Global Offensive és a Fortnite: Battle Royale kerül elsősorban reflektorfénybe. Utóbbira augusztus 15-től jelentkezhetnek a játékosok, a CS:GO bajnokságára viszont már most feliratkozhatnak a vállalkozószellemű csapatok - ezt az ESL oldalán tehetitek meg. Nem kell azonban profinak lenni ahhoz, hogy versenybe szálljatok! Ha kellően gyakorlott Tekken 7-, FIFA-, NBA- vagy autóverseny-játékosnak valljátok magatokat, akkor a helyszínen bátran célba vehetitek a dobogót és a 20 ezer eurós összdíjazás egy szeletét.

Két izgalmas meccs közt ellátogathattok Gaming Arénába, ahol a játékosipar jövőjébe nyerhettek betekintést, legyen szó hardveres vagy szoftveres újdonságokról, korszerű esport-megoldásokról, vagy éppen a legnépszerűbb játékokról. Ha szerencsétek van, akkor itt összefuthattok a versenyen résztvevő legügyesebb játékosokkal és csapatokkal is.

A dátum tehát szeptember 21-22., a helyszín Budapest, a belépés pedig mindenki számára teljesen ingyenes! Minden további információt a V4 Future Sports hivatalos oldalán találtok.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...