Újabb Assassin's Creedek tartanak a Switchre?

  • Írta: fojesz
  • 2019. szeptember 4.
  • Pletyka
Link másolása
Egy görög üzlet webshopjára került ki idő előtt (vagy tévedésből, ki tudja) egy Switchre szánt Assassin's Creed-csomag adatlapja, amely szerint a Black Flag és a Rogue epizódok is tiszteletüket teszik a Nintendo konzolján.

A görög The Console Club weboldalán egy olyan Nintendo Switchre szánt Assassin's Creed-csomag volt látható egy darabig, amely az Assassin's Creed IV: Black Flag és az Assassin's Creed: Rogue epizódokat kínálta a játékosoknak 39,80 eurós áron. Habár az adatlapot azóta eltávolította az üzlet, a találatot Nibel is továbbosztotta a Twitteren, ő pedig jellemzően jól értesült, ha videojátékos pletykákról van szó.

A Nintendo Switch idén májusban kapta meg az első Assassin's Creed-portját, méghozzá a Liberation mellékágat is felvonultató Assassin's Creed III Remastered képében. Ezek után nem lenne meglepő, ha a Ubisoft két másik (eredetileg) előző generációs epizódot is átköltöztetne a hibrid konzolra, főleg, hogy idén nem érkezik új Assassin's Creed-játék, a szünetet pedig ki kell tölteni valamivel.

Ha beigazolódnak a pletykák, és lesz bejelentés, arra akár már ma éjjel sor kerülhet, éjfélkor ugyanis újabb Directet tart a Nintendo.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...