Endling - az utolsó róka kalandja

  • Írta: Shifty
  • 2019. szeptember 24.
  • Bejelentés
Link másolása
A spanyol Herobeat Studios legújabb játéka, az Endling egy ökotudatos felfedezésnek ígérkezik, amiben az utolsó életben maradt róka szemszögéből nézhetjük meg az emberiség okozta pusztítás mértékét.

A Természetvédelmi Világszövetség egyik friss tanulmánya szerint a Földön található fajok mintegy 27 százaléka, azaz nagyjából 28 ezer különböző faj áll jelenleg a kihalás szélén. Köztük olyan, az állatkertekben is sokat látott állatok, mint a különböző medvefajok, a tigrisek, az orrszarvúk vagy az oroszlánok. Természetesen mindezt mi, emberek okoztuk, mi sodortuk az állatvilág egy jelentős részét a kihalás szélére, köszönhetően az állandó vadászatnak, a környezetszennyezésnek vagy az állatok élővilágának megcsapolásának.

Az Endling egy olyan róka történetét meséli el, aki fajtája egyetlen életben maradt túlélőjeként kell, hogy érvényesüljön az emberiség okozta pusztításban. Feladatunk az lesz, hogy három kölykünkre odafigyelve valahogy életben maradjunk ebben a kizsákmányolt, zord világban. Kalandjaink során újabb és újabb, a túléléshez szükséges képességeket sajátíthatunk el, amelyek a kölykeink védelmét is megkönnyíti majd.

A játék egy oldalnézetes 3D-s túlélőkaland lesz. A megjelenésre valamikor 2021-ben kerül sor Nintendo Switchen, PC-n, PlayStation 4-en és Xbox One-on.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...