Man of Medan - rettegj a barátaiddal!

  • Írta: szlav
  • 2019. november 28.
  • Hír
Link másolása
Itt az ideje, hogy még többen megismerjék a The Dark Pictures-antológia első felvonását. A Man of Medan tulajdonosai mostantól a Friend's Pass segítségével meghívhatják egy barátjukat a Shared Story végigjátszására.

Habár a The Dark Pictures: Man of Medan nem lett tökéletes játék, a Supermassive Games mégis elhintett benne néhány egészen különleges játékelemet. Ilyen például a Shared Story, melynek segítségével egy barátunkkal párhuzamosan élhetjük át a horrorsztorit, annak alakulását pedig ezáltal két játékos különféle döntései határozhatják meg.

Mostantól nem lesz szükségünk egy közös kanapéra vagy két külön játékra ahhoz, hogy ezt az élményt átéljük, a Man of Medan tulajdonosai ugyanis kapnak egy Friend's Pass nevezetű meghívót, amelyet bárkinek elküldhetnek PC-n, PS4-en vagy Xbox One-on (a konzolokon PS Plus és Xbox Live Gold szükségeltetik ehhez mindkét félnél).

Ezzel az egyszer felhasználható meghívóval aztán elindulhat az online móka, a meghívott játékos ezzel gyakorlatilag ingyen megismerheti a Man of Medan történetét, a meghívó pedig örülhet a társaságnak - mindenki jól jár. Mindezek mellett ingyenesen elérhetővé vált a Curator's Cut, az az alternatív eseménysorozat, amely korábban kizárólag előrendelői bónuszként volt elérhető.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...