Végre Xbox One-ra is megjelenik a Space Engineers

  • Írta: gorien
  • 2020. február 21.
  • Megjelenés
Link másolása
Öt év korai hozzáférés és négymillió eladott PC-s példány után végre az Xbox One-on is tiszteletét teszi a Space Engineers. Áprilistól a konzolosok is építhetnek, rombolhatnak és túlélhetnek az űrben, ahogy csak szeretnének.

Öt és fél évnyi korai hozzáférésben töltött fejlesztés után tavaly februárban készült el a Space Engineers, azonban egyedül PC-re jelent meg. Habár az Xbox One-változatot már 2014-ben megígérték, a konzolosok eddig nem tehették rá a kezüket a sandbox űrjátékra. A várakozás április 15-én ér véget, a Space Engineers akkor válik elérhetővé az Xbox Store-ban.

A Space Engineers tele van lehetőségekkel, amelyet társakkal együtt is kihasználhatunk. Az Xbox One- és Xbox One S-tulajok másodmagukkal, míg az Xbox One X-et birtoklók negyedmagukkal vághatnak neki az űrnek – dedikált szerverek egy ideig még nem lesznek.

Az Xbox-változat előrendelhető, amelyhez ajándék skinek, néhány nappal korábbi kezdés és a zárt bétához való hozzáférés is jár. Erről több részletet a fejlesztő blogján találtok.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...