Videón a Spiritfarer dinamikus pályái

  • Írta: gorien
  • 2020. május 28.
  • Videó
Link másolása
Egy újabb rövidke videón leshetünk be a Thunder Lotus Games legújabb játékának rajzfilmes világába. Az új kedvcsináló a látványon túl azt is bemutatja, hogy a cselekedeteink hatására átalakulnak a pályák a Spiritfarerben.

A Spiritfarerről a 2019-es E3-on hallottunk először, és igazi műfajmixnek ígérkezik: lesz benne menedzsment, épp úgy, mint platformerezés. A rajzfilmes látványvilágú játékban egy túlvilági révészt alakítunk, akinek a feladata, hogy hajóján szállítsa az eltávozott lelkeket, miközben utolsó kívánságukat is teljesíti, ezzel könnyítve nekik a továbblépést.

A Thunder Lotus Games új teaserében a látványvilágon túl abba is bepillantást nyerünk, miként változnak meg a pályák a tetteink következményeként. Legutóbb a hajó menedzselésébe leshettünk bele. A Spiritfarer részt vesz a nyári Steam Game Festivalon, és a tervek szerint a fejlesztők többet is elárulnak majd a játékról. Addig is, ha ennyi alapján felkeltette az érdeklődésed a cím, több más játékkal együtt épp elérhető a demója a GOG-on.

A Spiritfarer megjelenésére még az évben számíthatunk, PC-n, Xbox One-on, PlayStation 4-en és Nintendo Switchen is játszható lesz.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...