Új gameplay-videón az Unto the End

  • Írta: gorien
  • 2020. június 13.
  • Videó
Link másolása
A 2 Ton Studios bosszújátéka évekkel ezelőtt mutatkozott be, azonban el még mindig nem készült. Egy új, nyolcperces videóval tekinthetünk be a játékmenetbe, ami a sötét, komor világot épp úgy illusztrálja, mint a taktikus harcot.

Az Unto the End még a 2017-es E3-on mutatkozott be, stilizált grafikát, komor hangulatot és egy nyomasztó bosszútörténetet ígérve. A 2 Ton Games azóta is dolgozik rajta (bár eredetileg még 2018-ra ígérték), a játék pedig szép lassan kerekedik. Az IGN Summer of Gamingen egy exkluzív nyolcperces gameplayben vehettük szemügyre az északi mondák ihlette, sötét barlangokba és havas hegyekbe kalauzoló kalandot.

A rideg tájakon túl a harc működését is látjuk: itt az esztelen kaszabolás nem segít rajtunk, helyette olvasnunk kell ellenfeleink mozdulataiból, kivédeni a támadásaikat, és lesújtani, kihasználva a védelmen nyílt rést. Az Unto the End főhőse a családja gyilkosait próbálja megtalálni, és ha minden igaz, több végigjátszás is kell majd, hogy az igazság összeálljon.

A játéknak új bejelentett megjelenési dátuma még nincs, de PC-re, PlayStation 4-re, Nintendo Switchre és Xbox One-ra is ígérik.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...