Jövő héten bétázik a CrossfireX

Elképzelhető, hogy még sosem hallottatok a Crossfire-ről, annak ellenére sem, hogy ez az online lövölde a világ legnépszerűbb játékai közé tartozik - hála az ázsiai piacnak. A franchise legújabb felvonása hamarosan nálunk is hódításra kel.

Tavaly ősszel, az X019 alkalmával láthattuk a CrossfireX nagy beharangozó előzetesét, amely leleplezte azt, amire egyáltalán nem számítottunk: az ázsiai PC-s piacon óriási népszerűségnek örvendő shooter nyugaton is próbát tesz, mégpedig Xbox One-on. Ez már önmagában is egy igen érdekes kombó, de még csak most kerül a hab a tortára: a free-to-play üzleti modellel operáló játék egy komplett sztorikampányt is kap, amiért a Control, a Quantum Break és az Alan Wake fejlesztőcsapata, a Remedy felel majd.

Hamarosan mi is megtudhatjuk, hogy mi fog kisülni ebből, a Microsoft Store ugyanis június 25-i dátummal kilistázta a játék ingyenes bétatesztjét. Egészen valószínű, hogy itt a sztorimódban nem, csupán a Smilegate-féle online harcokban vehetnek majd részt az Xbox One-tulajok, hiszen mégiscsak innen fakad a Crossfire valódi vonzereje.

3 komment - szólj hozzá!