Tovább csúszik a Conan Chop Chop

A naptárt elnézve talán nem ér titeket váratlanul a hír, hogy a Conan Chop Chop már nem jelenik meg 2020 második negyedévében, hiába volt ez a legutóbb kitűzött cél a fejlesztők részéről.

Tovább csúszik a Conan Chop Chop megjelenése. A Funcom eredetileg tavaly szeptemberi premierrel számolt, először azonban februárra, majd 2020 második negyedévére halasztotta a debütöt. Ahogy a mellékelt ábra mutatja, ebből sem lesz semmi, a norvégok ráadásul nem is pontosították a dolgot, annyit árultak el, hogy még mindig az idei premier a cél.

Hiába a Conan, a barbár világa, a Conan Chop Chop a lehető legkevésbé veszi majd komolyan magát, ami persze nem meglepő, elvégre a játék egy április elsejei poénként mutatkozott be annak idején. Egyébként egy négyfős kooperatív módban is játszható roguelite hack & slasht tisztelhetünk a személyében, amely a készítők szerint "a legrealisztikusabb pálcikaembereket" vonultatja majd fel.

0 komment - szólj hozzá!
Minden, ami fotómód: kövesd az Instagram-oldalunkat!
A Gamekapocs Instagram-oldalát azért indítottuk el, hogy felületet adjunk a magyar játékosok legjobb fotómóddal készített képeinek. Fogd a legjobb alkotásaidat, és csatlakozz hozzánk te is!