Outriders - bemutatkozott a Technomancer

  • Írta: fojesz
  • 2020. augusztus 26.
  • Videó
Link másolása
Tegnap este leadták az Outriders Broadcast harmadik adását, amely leleplezte a játék negyedik és egyben utolsó kasztját. A Technomancer változatos eszköztárral néz szembe Enoch veszedelmeivel.

Új epizóddal jelentkezett a Square Enix és a People Can Fly közös projektjét bemutató videósorozat, az Outriders Broadcast. Az augusztusi epizód újdonságaként bemutatkozott a looter-shooter negyedik és egyben utolsó kasztja, a technológiára támaszkodó Technomancer:

A Technomancer változatos eszközökkel száll majd szembe ellenfeleivel, ahogy azt az alábbi gameplay videóban is láthatjátok, tapadós gránátok, rakétavetők és telepíthető ágyúk is segítik a harcban. A készítők szerint kifejezetten rugalmas karakternek ígérkezik, crowd controlra és damage dealernek egyaránt kigyúrhatjuk, igazán hatékony persze akkor lesz, ha együttműködik a társaival, akikkel összehangolják a képességeiket.

A Spotlight-sorozatban ezúttal a Devastator kaszt kapott helyet, amely a gravitációt és a föld erejét kihasználva testesíti meg a csapat tankját. Az alábbi videó részletesen végigveszi az osztály képességeit:

Az Outriders idén karácsonykor jelenik meg PC-re, PS4-re, PS5-re, Xbox One-ra és Xbox Series X-re, jövőre pedig a Stadia kínálatában is felbukkan majd.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...