Dragon Ball Z: Kakarot - egy a száz ellen

Úgy tűnik, Son Gokuék is ellestek egyet, s mást a Dynasty Warriors hőseitől. A hamarosan érkező, A New Power Awakens - Part 2 névre hallgató DLC-ben a csillagharcosok egyszerre akár száz ellenféllel is megküzdhetnek majd.

Áprilisban mutatkozott be a Dragon Ball Z: Kakarot első kiegészítőcsomagja, most pedig eljött az idő, hogy felkészüljünk az A New Power Awakens második felvonására, hiszen az még az év vége előtt megérkezik. A frissítés bevezeti az úgynevezett Mob Battle-öket, melyek során egy egész tömeggel kell megbirkóznunk egyszerre. Az ötlet alapján nekünk egyből a Dynasty Warriors-széria nagyszabású csatái jutottak az eszünkbe, de biztosak lehetünk benne, hogy a Kamehameháknak és a Z Combination támadásoknak köszönhetően még ennél is látványosabbak lesznek a küzdelmek.

Emlékeztető gyanánt érdemes megemlítenünk, hogy a Bandai Namco és a CyberConnect2 korábban azt ígérte, hogy a két részben érkező kiegészítő után teljesen új sztorivonallal egészítik majd ki a DBZ: Kakarot történetét, így lesz mire várnunk jövőre is.

0 komment - szólj hozzá!