Xbox Game Pass-cím lesz a The Riftbreaker

  • Írta: fojesz
  • 2021. május 24.
  • Akció
Link másolása
Habár a The Riftbreaker megjelenése még odébb van, a bázisépítős tower defense-t akció-szerepjátékozással vegyítő játék fejlesztői már most bejelentették, hogy lepacsiztak a Microsofttal.

Ígéretes indie fejlesztés a The Riftbreaker, mi is több alkalommal írtunk már róla: a játékban Ashley Nowak parancsnokot irányítjuk, aki az elit Riftbreaker-alakulat tagjaként érkezik a Galatea 37 bolygóra, hogy előkészítse a terepet a kolonizálásra. Ahogy az persze lenni szokott, a fauna a legkevésbé sem barátságos, így miközben egy kellően hatékony védelemmel felvértezett bázist építünk, egy mechbe pattanva darálhatjuk a ránk törő ellenséges jószágokat.

A végeredmény a tower defense-anyagokból és az akció-szerepjátékokból is merítő hibrid lesz, amiről egy hosszabb gameplay videót is tudunk mutatni nektek a tavalyi évről. És bár a The Riftbreaker megjelenése csak ősszel várható, a játékot fejlesztő Exor Studios már most bejelentette, hogy a cím már az első naptól kezdve elérhető lesz az Xbox Game Pass-előfizetők számára, játsszanak azok Xbox-konzolokon vagy PC-n. A játék egyébként PlayStation 4-re is készül, a prológusként szolgáló demóját pedig már most letölthetitek innen, innen vagy innen.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...