A hónap végén nagyot frissül a WoW: Shadowlands

  • Írta: szlav
  • 2021. június 19.
  • Letöltés
Link másolása
Okkal elégedetlenek a World of Warcraft játékosai, hiszen a Blizzard MMO-jához a Shadowlands novemberi premierje óta nem érkezett lényegesebb tartalmi frissítés. Ez a hónap végén megváltozik, úton van ugyanis a Chains of Domination.

Egy élő és lélegző MMORPG-t gyakran annak a patch-ciklusa tartja életben, a World of Warcraft: Shadowlands pedig már igen hosszú ideje egy helyben topog. Az online szerepjáték tavaly novemberben jelent meg, s habár az expanzió remekül indított, a fejlesztőcsapata nem siette el a tartalomgyártást. Csupán összehasonlításképp: az elmúlt évek legsikeresebb kiegészítője, a Legion kevesebb mint két hónappal a megjelenése után már meg is kapta az első nagy tartalmi frissítését, a Shadowlands esetében azonban erre bő hét hónapot kellett várnunk.

Szerencsére azonban már nem kell sokat aludnunk, a Blizzard ugyanis bejelentette, hogy a 9.1-es frissítés, avagy a Chains of Domination június 30-án élesedik, ezen a napon tehát már fel is fedezhetjük a túlvilág egyik új szegletét, Korthiát, valamint a Tazavesh névre hallgató új megadungeont. Szintén ekkor indul az új Mythic+ és PvP-szezon, az új raidre, a Sanctum of Dominationre azonban július 6-ig várnunk kell.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...