Asterigos - bemutatkozott a mitikus akció-RPG

  • Írta: szlav
  • 2021. szeptember 13.
  • Bejelentés
Link másolása
Egy igazán szemrevaló játékot villantott az Acme Gamestudios csapata. Az ókori görög és római kultúrák mondavilágából ihletet nyerő Asterigos az érdekes történetével és látványos harcrendszerével csábít bennünket.

Ígéretesnek tűnik az Acme Gamstudio első játéka, az első előzetesek alapján úgy tűnik, hogy a játék története és koncepciója, látványvilága, illetve harcrendszere is egészen rendben van. A jövő tavasszal PC-re, PS4-re és PS5-re érkező játék Hilda sztoriját meséli el, aki a Northwind Legion bátor harcosaként Aphes elátkozott városába utazik, hogy megtalálja elveszett édesapját. Ez a kaland azonban nem lesz egy sétagalopp, az ősi város kanyargó utcáit ugyanis legendákba illő szörnyetegek járják.

A fejlesztők elmondása szerint az Asterigos egy olyan akció-szerepjáték lesz, ahol a döntéseink nagyban befolyásolják majd a történet végkimenetelét és a város sorsát, a múlt eseményeit pedig több perspektívából is megismerhetjük majd. Természetesen a játékban óriási szerepe lesz az akciódús harcrendszernek is - Hilda számos különféle fegyvertípust kézbe vehet majd, és ahogy azt az alábbi rövid klipeken is láthatjuk, a választott harcieszközök komoly hatással lesznek az ütközetek dinamikájára.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...