Befutott a Valheim Hearth & Home frissítése

  • Írta: gorien
  • 2021. szeptember 17.
  • Letöltés
Link másolása
Az Iron Gate Studios vikinges túlélőjátéka mérföldkőhöz érkezett: megjelent az első nagy tartalmi frissítése. A Hearth & Home a bázisépítést célozza, de új ételeket és energiarendszert is hozott magával.

Az Iron Gate Studio az év elején engedte korai hozzáférésbe vikinges túlélőjátékát, a Valheimet, és talán a fejlesztők sem számítottak arra, mekkora siker lesz: két hónap után már hatmillió eladott példányt számlálhattak. A csapat rá is feküdt a bővítésekre, amelyekről előre megmondták, hogy nem fogják elkapkodni a munkát.

Az első nagy tartalmi frissítés a Gamescomon egy rajzfilmes előzetessel hirdette a megjelenését, aminek az ideje tegnap el is érkezett, ezt egy újabb videó ünnepelte meg. A fejlesztők szerint egy vadonatúj világban lehet igazán kiélvezni azt, amit a Hearth & Home magával hozott.

Az update-ben az építkezés kapta a legnagyobb figyelmet, új építőanyagokat és bútorokat, illetve ételeket kaptunk, de egyéb funkciók is helyet kaptak benne: már megoszthatjuk a térképadatokat a barátainkkal, többféle fát ültethetünk, elnevezhetjük az állatainkat, és egy új eszközzel megsemmisíthetjük a nemkívánatos holmikat.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...