Assassin’s Creed: Valhalla - itt a Discovery Tour

  • Írta: Shifty
  • 2021. október 19.
  • Letöltés
Link másolása
Az Assassin's Creed: Origins és az azt követő Odyssey után a tavaly bemutatott Assassin’s Creed: Valhalla is megkapta a maga oktatómódját, a külön is beszerezhető Discovery Tourt.

A Ubisoft még a 2017-ben megjelent Assassin's Creed: Originsben állt elő a Discovery Tour kiegészítővel, ami lényegében egy olyan oktatómód, aminek köszönhetően a játék világa egy múzeum formájában elevenedett meg, így azt járva rengeteg izgalmas és érdekes részletet ismerhettünk meg az ókori Egyiptomról.

A sikeren felbuzdulva aztán az egy évvel később bemutatott Assassin's Creed: Odyssey-ből sem hiányozhatott az expanzió, amiből most megkaptuk a vikinges változatot is. A Ubisoft Connecten és az Epic Game Store-on keresztül ugyanis 20 dollár ellenében akár külön is letölthető a kiegészítő, amit az Assassin’s Creed: Valhalla tulajdonosai természetesen ingyenes frissítés formájában kapnak meg.

A Ubisoft ígéri, jövő év elején aztán a többi platformra is elérhető lesz a Discovery Tour: Viking Age, azaz Amazon Lunán, Google Stadián, PlayStation 4-en, PlayStation 5-ön, Xbox One-on és Xbox Series X/S-en sem maradunk oktatóanyagok nélkül.

A fejlesztők ráadásul ezúttal interaktív élménnyé kovácsolták az oktatómódot, az ugyanis különböző küldetések formájában, viking és angolszász karakterek bőrébe bújva igyekszik érdekfeszítő módon tálalni a tananyagokat. A Ubisoft állítólag történészeket és régészeket is bevont a projektbe, aminek eredményeként szabadon bejárhatjuk a játék helyszíneit, megismerhetjük a főbb egyéneket, valamint a 9. századi Anglia és Norvégia kultúráját.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...