Monster Energy Supercross 5 - maradj formában!

  • Írta: szlav
  • 2022. január 19.
  • Hír
Link másolása
Márciusban ismét rajtvonalhoz állnak a hepehupás sárdagasztók, hiszen érkezik a Monster Energy Supercross 5. Ezúttal azonban érdemes lesz odafigyelnünk a versenyzőnk fizikai jóllétére, bemutatkozik ugyanis a Rider Shape rendszer.

Úgy tűnik, mintha évről évre hosszabb lenne a Monster Energy Supercross Championship: The Official Videogame 5 teljes címe, a jó hír viszont az, hogy a Milestone nem csak a játék borítóját, teszi egyre zsúfoltabbá. Idén is számíthatnak érdekes újdonságokra a motorsport rajongói, az egyik ilyen játékelem pedig most meg is kapta a saját előzetesét.

Az úgynevezett Rider Shape Systemnek köszönhetően ügyelnünk kell majd a versenyzőnk fizikai épségére, hiszen jól tudjuk, hogy a pályán a gravitáció a legnagyobb ellenség. Ha nem vigyázunk, kificamodott vállal, megrepedt bordával vagy meghúzott nyakkal kulloghatunk haza egy zűrösebb versenynap után, ezek a sérülések pedig könnyen kihathatnak a teljesítményünkre is. Habár mi az ilyen esetekre az orvosi diagnózist és a nyugodt pihenést ajánlanánk, a Supercross 5-ben egy kis extra motorozással nyerhetjük vissza az erőnket a következő nagy megmérettetés előtt.

A Monster Energy Supercross: The Official Videogame 5 március 17-én érkezik PC-re, Xbox One-ra, Xbox Series X/S-re, PlayStation 4-re és PlayStation 5-re.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...