Nintendo Switchre is eltalál a Sony baseballjátéka

  • Írta: fojesz
  • 2022. február 2.
  • Bejelentés
Link másolása
Folytatja a terjeszkedését az MLB: The Show-sorozat. Miután a tavalyi epizód már az Xboxokon is játszhatóvá vált, az idei évre egy Nintendo Switch-átiratot is betárazott a Sony.

Valószínűleg az MLB: The Show 22-t sem fogják rongyosra játszani a magyar játékosok, hiszen csak kevesen követik a baseballt itthon, azonban egy említés erejéig mindenképp érdemes kitérni az új játékra, hiszen az PS4-re, PS5-re, Xbox One-ra, Xbox Series X/S-re és Nintendo Switchre is megjelenik - dacára annak, hogy Sony-fejlesztésről van szó.

Az MLB: The Show eredetileg PlayStation-exkluzív cím volt, 2019-ben azonban úgy állapodott meg a Sony a Major League Baseball szövetségével, hogy multiplatform sorozatként folytatódjon a pályafutása. Ennek a felvezetéseként érkezett meg tavaly az xboxos változat, mostanra pedig a Switchet is hozzácsapták a platformlistához a készítők.

A MLB: The Show 22 egyébként április 5-én jelenik meg, és az Xbox Game Pass felhozatalában is megtaláljuk majd. A standard kiadás borítóján a Los Angeles Angels játékosa, Shohei Ohtani feszít.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...