Ingyenesen beszerezhető a Dear Esther

  • Írta: szlav
  • 2022. február 15.
  • Akció
Link másolása
Ha még nem volt dolgotok a The Chinese Room nagysikerű játékával, akkor most díjmentesen pótolhatjátok azt. A megható történettel bíró sétaszimulátorok egyik legnagyobb úttörője szerdáig ingyen beszerezhető a Steamen.

A Dear Esther sosem lesz az adrenalinhajhász pisztolyhősök kedvence, de nem is nekik szánták a játékot. A The Chinese Room először 2008-ban mutatta be a játékmechanikák szintjén meglepően puritán, de mégis emlékezetes és szívhez szóló fejlesztését, a projekt azonban csak négy évvel később ért el átütő sikert, amikor is a stúdió számos módosítás kíséretében újra kiadta az.

Végül a játék 2017-ben érte el a legteljesebb formáját, amikor is a The Chinese Room a Unity motorján remasterelte a történetet - ez lett a Landmark Edition, amire most ti is ingyenesen lecsaphattok. Egészen szerda délutánig van időtök arra, hogy a Steamen a kosárba dobjátok az ingyenesen kínált játékot. A videojátékok, azon belül is az experimentális indie fejlesztések történelmének egyik megkerülhetetlen darabjáról van szó, így feltétlenül ajánljuk a beszerzését!

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...