WWE 2K22 - előzetesen a MyRise játékmód

  • Írta: gorien
  • 2022. március 6.
  • Videó
Link másolása
A Visual Concepts és a 2K Games napokon belül megmutathatja, sikerül-e visszaállítani a WWE 2K-sorozat renoméját. Az idei rész több újdonsággal is készül, amelyekből a MyRise játékmódba nyújt betekintést a legfrissebb trailer.

A WWE 2K20 kudarca és a kényszerszünet után tavaly mutatkozott be a pankrátoros játéksorozat legújabb darabja, amely 2021-ben végül ugyan nem jutott el a boltokba, de a megjelenésére már csak napokat kell várni. Ez azt is jelenti, hogy egyre teljesebben ismerjük meg, mit nyújt a WWE 2K22 – legutóbb például a MyGM játékmódból láthattunk részleteket.

A héten kiadott előzetes kettős bemutató. A 2K Showcase-ben ezúttal a borítósztár Rey Mysterio karrierjét élhetjük át, míg a MyRise-ban saját pankrátorral vethetjük magunkat a ringbe, hogy a csillagokig tusakodjuk magunkat, sőt rögtön két történetet élhetünk át, hiszen választhatunk férfi és női pankrátor között is. A saját karrierünket nemcsak az erőnk és ügyességünk, de a döntéseink is meghatározzák majd.

Emellett a fejlesztők már a MyFaction módot is részletezték, ami vadonatúj lehetőség lesz a sorozat történetében: négyfős csapatot kell építenünk a legnagyobb pankrátorokból, hogy őket más kvartettekkel eresszük össze. A játékmódot gyakori frissítések és heti kihívások rázzák majd fel, és az ígéretek szerint végtelen kombinációt próbálhatunk majd ki, a kísérletezést pedig kifejezetten bátorítják.

A WWE 2K22 március 11-én jelenik meg PC-n, PlayStation 4-en és PlayStation 5-ön, illetve Xbox One-on és Series X/S-en. A Deluxe Edition vásárlói három nappal korábban kezdhetik a játékot, míg a Cross-Gen Bundle vásárálói régi és újgenerációs konzolon is használhatják a játékot.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...